Matsedel för förskolor

Skolmat. Foto och licens: Åsa SIller

Vårt mål är att servera eleverna en välplanerad, varierad och god lunch med tillhörande råkost, sallad, bröd och dryck  som varje dag tillgodoser cirka 30 procent av rekommenderat dagligt intag (RDI). Den bör därför kompletteras med god och näringsrik frukost, mellanmål och middag.

De förskolor som följer denna matsedel är: Mellanvången, Ängslyckan, Önsvala, Kyrkbyn samt Borggård och Kyrkheddinges förskola.

Förskolebarnen bjuds på en frukt efter maten, med undantag av soppdagar då något mer energirikt serveras i samband med måltiden.

För övrig mat som serveras på ovan nämnda förskolor så som frukost och mellanmål planerar och ansvarar respektive förskola.

Klicka på maträtten för att få mer information.

Med reservation för eventuella förändringar.

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

4 kommentarer till Matsedel för förskolor

 1. Gäller denna matsedel även familjedaghemmen som ingår i förskolelmråde öster

 2. Varför finns det ingen matsedel att visa just nu? Något som blivit fel?

  1. Hej Camilla!
   Kostsektionen har upptäckt felet och jobbar på att få ut matsedeln igen.
   vänligen Lisbeth, Staffanstorps kommun

 3. Hej,
  Vad är det för kött som serveras på Ängslyckans förskola? Dvs är det alltid svenskt kött?


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »