Vårdnadsbidrag

Upphävande av lag om kommunalt vårdnadsbidrag

Riksdagen beslutade den 18 november 2015 att säga ja till regeringens förslag om att avskaffa det kommunala vårdnadsbidraget och att lagen om kommunalt vårdnadsbidrag slutar att gälla den 1 februari 2016.

Riksdagens beslut innebär att Staffanstorps kommun inte kommer att få bevilja några nya ansökningar om vårdnadsbidrag efter den 1 februari 2016.

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

2 kommentarer till Vårdnadsbidrag

 1. Vem kontaktar man angående vårdnadsbidrag? Har försökt i två dagar och blivit slussad till minst 15 personer utan att någon vet vem jag ska prata med. Tack på förhand.

  1. Hej Nicole!
   Beklagar att du blivit slussad runt. Testa med att mejla Maria Kvist, maria.kvist@staffanstorp.se, 046-25 12 17 hon är dock sjuk just nu och det ser inte ut som om där är någon annan som känner till vårdnadsbidrag. Vårdnadsbidrag beviljas ju inte längre, då regeringen beslutat att avskaffa det kommunala vårdnadsbidraget.
   mvh Lisbeth Svensson, Staffanstorps kommun


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »