Jämför grundskolor

På ”Staffanstorp i siffror” kan du enkelt hitta och jämföra alla grundskolor som finns i kommunen.

Om du till exempel är intresserad av att jämföra skolor i olika kommuner rekommenderar vi följande webbplatser:

Grundskolekvalitet

Sidan tillhandahålls av Svenskt näringsliv, Sveriges kommuner och landsting (SKL) och Friskolornas riksförbund. Mycket lättnavigerad sida på vilken man enkelt kan jämföra olika skolor sida vid sida.

Siris

Sidan tillhandahålls av Skolverket. Inte heller denna sida är inriktad på sida vid sida-jämförelser mellan skolor. Här finns dock möjlighet att ta ut mycket utförliga rapporter skola för skola. Det finns dessutom långa tidsserier för den som är intresserad av utveckling över tid.

 

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.

2 kommentarer till Jämför grundskolor

 1. Hej Annika!

  Tack för att du uppmärksammar oss på att jämförelsetjänsten är inaktuell. Vi arbetar för närvarande med utvecklingen av en ny jämförelsetjänst och den gamla kommer därför inte längre att uppdateras. I väntan på den nya tjänsten hänvisar vi till de tjänster som nämns ovan.

  Vänliga hälsningar,
  Maria Björk Ohlin
  Barn och utbildning

 2. Hej!
  När sker uppdateringen med de siffror som Skolverket redovisade juni 2014?


 • Kommentarer


  pool

 • Blanketter


  pool

  Vill du söka barnomsorg, beställa betyg eller ansöka om bygglov? Här hittar du kommunens blanketter och här kommer du att hitta våra e-tjänster. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har knappt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare ger själ och hjärta åt vår verksamhet. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »