Resurscentrum

Inlärning. Foto: picjumbo_com via Pixabay

I Staffanstorps kommun kan du och ditt barn få stöd av Resurscentrum, kommunens centrala barn- och elevhälsa. De arbetar för att ge råd och stöd till dig som förälder, till ditt barn och till personal i förskola och skola.

Vid Resurscentrum arbetar psykolog, specialpedagog, utvecklingspedagog, lärare, skolsköterska samt skolläkare.

Läs mer på Resurscentrums egen webbplats >>

På Resurscentrums webbplats finns blanketter för ansökan om tilläggsbelopp för skolhuvudmän.

Information kring rutiner och riktlinjer för skolplikt och rätt till utbildning finns att hämta här: Rutiner och riktlinjer för skolplikt och rätt till utbildning 20170323.

Hoppa till navigering

 • Blanketter/e-tjänst

  pool

  Staffanstorps kommun har ingen e-tjänst, men håller för närvarande på att utveckla sina e-tjänster. Letar du efter blanketter kan du hitta dessa här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »