Aktuella VA- och gatuarbeten

Här hittar du pågående VA- och gatuarbeten samt trafikavstängningar som kan påverka dig i din vardag.

Ledningsrenovering norr och söder om Genvägen

Staffanstorps kommuns VA-verk kommer att utföra ledningsrenovering av vatten och avloppsledningsnätet norr och söder om Genvägen i Staffanstorp. Renoveringen kommer att utföras i två etapper, med  en utökad avstängning av cykelbanan. Arbetet  påbörjas den 19 november och beräknas pågå till den 12 juli 2019.
Läs mer här
>>

Asfalteringsarbete i Staffanstorp och Hjärup

Gatuavdelningen kommer att utföra fräsning och asfaltering av Valhallavägen, Malmövägen och Gullåkravägen i Staffanstorp, samt Namngatorna i Hjärup. Arbetet påbörjas vecka 20 och kommer att pågå till vecka 28.
Läs mer här
>>

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

94 kommentarer till Aktuella VA- och gatuarbeten

 1. Hejsan! Jag funderar att köpa hus på Pepparkärrsvägen och undrar om det finns någon plan/krav på kommunalt avlopp i det området (Nevishög) eftersom där idag är enskilt avlopp på den aktuella fastigheten?

  Vänlig hälsning,
  Felicia

  1. Hej Felicia,

   Jag kan inte ge dig ett svar på det förrän jag vet vilken fastighet det gäller. Du får gärna höra av dig till mig via växeln så kan vi diskutera saken vidare.

   Mvh Therese Grönvall, Tekniska avdelningen

 2. T korset Kronoslättsvägen/Klågerupsvägen har det under längre tid pågått väg/trottoar arbete utan att det finns folk som arbetar där. Hur kan detta komma sig? I början när ljussignalerna sattes upp, fanns det inga hinder överhuvud taget från något håll på lördag/söndag som motiverade att dessa skulle vara igång med köer som följd, inte alls smidigt.
  Min fråga är, Hur länge skall detta ”arbete” fortsätta? Det har nu varit så har i flera veckor och många med mig blir frustrerade när det inte är folk som arbetar och färdigställer det hela. Det måste finnas en anledning till detta, eller?

  1. Hej
   Det pågår en ombyggnad av korsningen på Kronoslättsvägen/Klågerupsvägen. Arbetet är uppdelat i två etapper varav etapp 1 blir klart den 28 juni och etapp 2 påbörjas under vecka 32 för att beräknas vara klart i september.

   Med vänlig hälsning
   Pär Larsson, Gatuingenjör

 3. Hej!

  Vad är det som grävs på neptunusvägen? Inte fått någon info om detta.

  1. Hej Sandra

   Kommunen byter ventiler till ett par fastigheter på Neptunusvägen som är sönder. Detta är inget vi går ut med information om eftersom det är arbete som utföres på dagen samt har liten inverkan när det gäller vattenavstängning.
   Har du någon mer undran så är du välkommen att höra av dig till mig.

   M.v.h

   Joakim, Tekniska avdelningen
   046-25 14 51


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »