Bygglovsarkiv

I stadsbyggnadskontorets arkiv finns ritningar på många av byggnaderna i Staffanstorps kommun . För äldre byggnaderna i kommunen kan det dock vara svårt att få fram dokumentation.

Skicka din förfrågan till bygglov

Ritningskopiering debiteras enligt fastställd taxa. Ett mindre antal papperskopior i A4-format är gratis. Du kan få din ritning digitalt.

 

 

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

6 kommentarer till Bygglovsarkiv

 1. Hej
  Skulle vilja få ritningsunderlag för byggnad på fastighet Stanstorp 1:811,
  Åkershus 30.
  Önskar planer, fasader, sektioner och de tekniska ritningar som finns.

  Skicka gärna digitalt.
  Är något oklart så ring 0707-251175.
  Tack på förhand!
  Katarina

  1. Hej, skicka en förfrågan per e-post till bygglov@staffanstorp.se så hjälper någon av oss på byggenheten dig så snart vi kan

   med vänliga hälsningar
   Jannike Tingsmark

 2. Undrar om det finns ritningar på Kaprifolievägen 4?
  Gärna yttre VA om det finns.

  1. Hej, skicka en förfrågan per e-post till bygglov@staffanstorp.se så hjälper någon av oss på byggenheten dig så snart vi kan

   Med vänlig hälsning
   Britta Karila

 3. Hej !
  Jag har för köpare, Mikael Larssons räkning, utfört överlåtelsebesiktning, på fastigheten Stallvägen 43 Hjärup. Jag undrar om det finns bygglov på nyuppfört uterum? I så fall. Finns det konstruktionsritningar?

  /Sven-Olle Ekstrand

  1. Hej, skickar över det som finns per e-post

   Med vänlig hälsning
   Britta Karila


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »