Kommunens tomtkö

I Staffanstorp finns en gemensam tomt- och villakö, som administreras av medborgarkontoret. Efter beslut fattat av kommunfullmäktige 2017-04-24 så kommer tomt- och villakön att genomföra den sista fördelningen av fribyggartomter vid årsskiftet 2017 / 2018. Därefter kommer enstaka fribyggartomter att förmedlas direkt på marknaden via fastighetsmäklare. Med anledning av detta är det inte längre möjligt att registrera sig i tomt- och villakön. Du som redan är registrerad behåller din plats i kön inför kommande sista fördelning av fribyggartomt, information om detta skickas ut i december 2017. 

 

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.

42 kommentarer till Kommunens tomtkö

 1. Hur lång tid tar det innan man får reda på om man tilldelats en tomt efter anmält intresse nu på senaste Vikhems-etappen vid årsskiftet?

  Samt hur lång tid har varje person på sig att ta beslut när de fått erbjudande om en tomt?

  1. Hej Jenny!
   Du ska nu ha fått svar via mail från min kollega Anna Isgren.
   Med vänlig hälsning
   Fredrika Klevborn, exploateringsingenjör

   1. Tack det fick jag!


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »