Odlings- & kolonilotter

Odlingslott. Foto: Marie Schyllert

I Staffanstorps kommun finns ett område med enbart odlingslotter och ett område med kolonilotter.

Kolonilotter

Hagalids koloniområde ligger öster om Staffansvallen längs cykelvägen mot Grevie-Beden. Du som vill arrendera eller veta mer är välkommen att kontakta ordförande Christina Lindfors via e-post eller på 0760-18 54 86.

Odlingslotter

Odlingslotterna finns i Stinsparken i Hjärup. De är till för odling vilket innebär att det enbart får uppföras en låsbar mindre redskapslåda, en kompostlåda och ett nät- eller trästaket på högst 100 cm över marknivå, inga byggnader. Det finns tillgång till vattenposter inom områdena. Om du är intresserad av att hyra en odlingslott är du välkommen att kontakta Tekniska enheten.

Läs folder över odlingslotter här>>

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.

2 kommentarer till Odlings- & kolonilotter

 1. Hej!
  Kan man sätta upp sig på kö till att få kolonilott på Hagalid, vem har hand om denna kö i så fall?
  Har försökt Bodil.K ordföranden utan resultat.
  Med vänlig hälsning
  Susanne

  1. Hej Susanne
   Jag får be dig kontakta koloniföreningen, det är de som har hand om kölistan. Kontaktuppgifter till ordförande Bodil Kiaer är 070-4276753 eller e-post bodil.kiaer@bredband.net.
   Vänligen Marie Schyllert, Staffanstorps kommun


 • Kommentarer


  pool

 • Blanketter


  pool

  Vill du söka barnomsorg, beställa betyg eller ansöka om bygglov? Här hittar du kommunens blanketter och här kommer du att hitta våra e-tjänster. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 23 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare ger själ och hjärta åt vår verksamhet. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »