Gällande detaljplaner och bestämmelser

Visa karta

 

Dubbelklicka i kartan eller dra i zoomlisten för att förstora kartan. Håll in och dra med muspekaren för att flytta dig i kartan. Har du en mus med rullhjul kan du använda hjulet för att zooma.

Klicka på ett färgat område för att läsa mer om respektive detaljplan (pdf), områdesbestämmelse (pdf) eller område med samlad bebyggelse (webb). Vissa pdf-dokument kan vara stora (över 10Mb). Har du problem att öppna dessa, kontakta Geoinfo, Tel: 046-25 16 80

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.

6 kommentarer till Gällande detaljplaner och bestämmelser

 1. Flera av detaljplanerna är inte uppdaterade i kartan. Det gäller t. ex. H7 och H26.

  1. Hej Tony!
   Tack för att du uppmärksammar detta. Vi är mitt inne i en flytt av system och servrar. Kartan kommer bytas ut under våren till en ny. Om det är någon specifik plan du söker som inte finns med i kartan så kan vi skicka över dem. Du kan mejla till kartor@staffanstorp.se så löser vi det.

   Ha en bra dag! Martin, Staffanstorps kommun

 2. Hej
  Vi äger Stora Uppåkra 5:133 planbeskrivning K7.
  Parken norr om vår mark ca 0,5 ha tillhör 5:1 och ägs av, http://www.eken.lu.se/stipendier,
  har tillhört gården sedan 1798 men såldes 2013 till ovanstående förvaltare. Parken är totalt misskött med flera ikullvälta träd och fullt med sly.
  På deras tomt står en arbetsbod som var full med råttor och som vi har lagt ut gift till.
  Vi har flera gånger kontaktat ägaren med utan resultat vi har lagt bud på att köpa marken eller arrendera den. Vi vill expropiera marken hur gör vi?
  Mvh. Dan

  1. Hej Dan!
   Om ni anser att det är en sanitär olägenhet bör ni ta kontakt med Miljökontoret på Staffanstorps kommun. Gällande det misskötta området är det, som ni redan gjort, kontakt med fastighetsägaren som gäller. Ev kan en polisanmälan vara en möjlig väg att gå. Att expropriera ett område av detta slag och för detta ändamål är troligtvis inte möjligt utan detta måste ske på frivillig basis, överenskommelse med fastighetsägaren. Med vänlig hälsning Carin Nilsson, Staffanstorps kommun

 3. Hej! Jag bor i Nevishögs kyrkby och undrar lite vad som gäller i fall jag tex vill bygga ihop två hus eller installera en kamin.
  Mvh Mats

 4. Grevie Beden är väl dessutom ett karaktärsområde där hästarna är välkomna…
  Bosätter man sig på landet i ett hästtätt område så får man nog acceptera att hästarna rör sig i området också.


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »