Ny översiktsplan på gång

Den nya översiktsplanen kommer att heta Framtidens kommun – Livsoas 2039. Vi tittar 20 år framåt i tiden och fortsätter mot samma mål och förfinar det arbete som inleddes med vår nuvarande översiktsplan. Staffanstorp ligger i en attraktiv region som fotsätter växa. Vi kommer att tillgodose behovet av bostäder och arbetsplatser samtidigt som vi ska stärka vår livsoas genom att förtäta och växa i stations- och hållplatsnära läge. På så sätt kan vi tillgodose ett bostadsbehov för ca 39000 människor år 2039. Klicka här för att komma till den nya översiktsplanens hemsida: staffanstorp.se/oversiktsplan

Hoppa till navigering

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »