Bjällerupsvägen, Kyrkheddinge

Syftet med detaljplanen är att möjliggöra en bostadsutbyggnad i enlighet med kommunens översiktsplan Framtidens Kommun – perspektiv 2038. Området,  som ligger vid Bjällerupsvägen i centrala Kyrkheddinge, föreslås bebyggas med omkring 70 småhus i anslutning till ett blivande naturområde för rekreation och fördröjning av dagvatten.

Detaljplanen handläggs med normalt planförfarande.

Utställning 2: 2015-04-20 – 2015-05-18

Planhandlingar

Kontaktperson på kommunen

Planarkitekt Anna Fogelberg

Exploatering och genomförande: Zandra Jönsson

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

4 kommentarer till Bjällerupsvägen, Kyrkheddinge

 1. Är det detta projekt som är utstakat nu vid Kyrkheddinge? Längs med Bjällerupsvägen och Ågårdsvägen……………..

  Om inte, vad innebär all utstakning?

  mvh Håkan

  1. Hej Håkan,

   Nej, utstakningen hänger inte ihop med den pågående detaljplaneprocessen och det är inte stadsbyggnadsförvaltningen som har beställt den. Det är troligen någon form av kabelvisning.

   Med vänlig hälsning
   Anna Fogelberg
   Planarkitekt

 2. Hej.
  Jag undrar när detta område planeras för försäljning eller motsvarande. Kommer det ske genom fribyggartomt eller byggherre?

  Mvh
  Henrik Nilsson

 3. Hej
  Jag undrar när dessa tomter blir sålda och vem kommer sälja dem? Kan man skicka in intresseanmälan?
  Mvh
  Ewelina


 • Information om COVID-19

  coronavirus

  Staffanstorps kommun följer noga händelseutvecklingen kring covid-19. Vi har skapat en sida med länkar till sidor där du kan läsa mer information och råd kring sjukdomen. Den sidan besöker du genom att klicka här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »