Vattenkiosk

Vattenkiosk. Foto: Staffanstorps kommun

Staffanstorps kommun har byggt en ny vattenkiosk vid Maskinvägen. Syftet med kiosken är att säkerställa kvalitén och säkerheten för vatten till våra kunder. Det ska också vara enkelt att ta sig dit året om.

Från och med torsdagen den 10 september 2015 upphör möjligheten att tappa vatten från brand-och spolposter på det allmänna ledningsnätet i vår kommun.

Vi kommer därmed att upphöra med vår uthyrning av brandposthuvuden och har påbörjat låsning av befintliga brand-och spolposter. Detta för att säkerställa kvaliteten och säkerheten för vattnet till våra kunder.

Mer om vattenkiosken kan du läsa här

Hoppa till navigering

 • Information om COVID-19

  coronavirus

  Staffanstorps kommun följer noga händelseutvecklingen kring covid-19. Vi har skapat en sida med länkar till sidor där du kan läsa mer information och råd kring sjukdomen. Den sidan besöker du genom att klicka här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »