penna och linjal

Skolan med engagerade och vetgiriga elever!

Vårt mål är att varje ung människa ska känna att hon duger och har nyfikenheten och lusten att lära. Varje ung människa ska lämna skolan med rak rygg, med nyfikenhet på livet och framtiden, med tilltro och respekt för sig själv och med de redskap, kunskap, färdigheter och värderingar, som han eller hon behöver för sin fortsatta utveckling.

Läs mer »

Sommaravslutning 2019

Välkommen till sommaravslutning onsdag den 12 juni!   Lilla Anneborg/Borggårdsskolans sommaravslutning: Skoldagen börjar 08.30 med samling vid kullen. Alla familjer välkomnas att närvara och kan ta plats på kullen. 9.15 är det återsamling i […]

Läs mer »

Varmt välkomna till ett nytt härligt läsår och till Lilla och Stora AnneBorg!

Skolan börjar torsdagen den 16 augusti. F-3 kl. 08.15-13.30 och 4-6 kl. 08.15-14.00. Under första dagen har vi inga praktiskestetiska ämnen.

Läs mer »

God fortsättning på 2018

Varmt välkomna till vårterminen! Skolan startar onsdagen den 10 januari 2018 klockan 08.15 och vi läser enligt schema. Våra fritidshem är öppna som vanligt.

Läs mer »

Film från MusikLinda och två av våra elever

film från MusikLinda och två av våra elever

Läs mer »

Skåneresa

Nu har jag vinkat av ett förväntansfullt och glatt gäng! Alla våra härliga elever i årskurs 3 (AnneBorg) åker idag tillsammans med sina engagerade pedagoger på Skåneresa.

Läs mer »