Regler

Inträde

Barn 0-5 år gratis entré, endast i vuxet sällskap.

Ungdom 6-12 år endast inträde vid 200 m simkunnighet eller i sällskap med person från 15 år.

Rätt omklädningsrum

Det året man fyller sex år och betalar entreavgift använder man rätt omklädningsrum.

Badkort

Vid förlorat badkort (Ej klippkort) erhålls ett nytt mot en avgift på 50 kronor.

Vid avsaknad av badkort erläggs engångsavgift,  ingen entré utan uppvisande av badkort.

Ordningsregler

Om man inte följer ordningsreglerna och utgör fara för andra badgäster, och inte rättar sig efter vad Badpersonalen säger till om. Då får man lämna Bråhögsbadet.

Av Kultur- och fritidsnämndens anordnade eller sponsrade aktiviteter för allmänheten, får ej droger, alkohol, narkotika och tobak (DANT) förekomma.

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 characters available

2 kommentarer till Regler

 1. Tror ni måste lära dom anställda om era egna regler angående omklädningsrummen för killar och tjejer. Särskilt nya anställda ni har som kör helt efter sitt eget tycke. Är inte okej att skolbarn ska behöva träffa kompisar av andra könet när man står naken i duschen. Diskriminerande mot både killar och tjejer då reglerna i skolan är att man går killar och tjejer för sig.!

  1. Hej!
   Huvudregeln är att man från 6 års ålder byter om i rätt omklädningsrum. På badtid då alla har tillträde är det vårdnadshavare som avgör om barnet är moget för eller kan byta om själv i rätt omklädningsrum. Vid tveksamheter kan man samråda med personalen.
   Vänliga hälsningar
   Stig Schrevelius