Allsång och musikquizz 18 maj

Kom och quizza och sjung!
Välkommen till Staffanstorps Musikskolas Dag och dessutom Blåsmusikens Dag (som firas i hela Sverige).

Läs mer

Familjedag med Allsång i Balders hage

Den 15 augusti laddar vi upp för Allsång i Balders Hage! Allsången som är en del av en hel turné runt om i Skåne leds av den populäre allsångsledaren Per-Ola Sandberg från Guldkanalen tillsammans med Pontus Stenkvist och hemliga lokala gästartister.

Läs mer

Allsångståget, quizz och visor i gröngräset

Torsdagen den 11 augusti kl 18.00 tuffar åter Linda Lundqvist och Allsångståget in i Balders Hage för en ny musikalisk folkfest för alla sångglada Staffanstorpare med allsång, visor, livequizz, grillmat eller egen picknick.

Läs mer

Över 700 kom till allsångståget, quizz och visor i gröngräset

Mer än 700 personer slog sig ner på bänkar, stolar och filtar i gröngräset för att njuta av Linda Lundqvist, Husbandet och Petra Haraldsons Trio när Staffanstorps kommun bjöd sina medborgare på en helkväll med allsång och visor i Balders Hage på torsdagen den 23 juli.

Läs mer

Allsångståget tuffar in i Balders Hage

Den 23 juli bjuder Staffanstorps kommun på allsångskonsert med Linda Lundqvist och Allsångståget. Det blir en helkväll i Balders hage kl. 18-22 med flera olika artister och även en musikalisk quizztävling till livemusik. Fri entré!

Läs mer

Allsångståget kommer till Gästis trädgård

Torsdagen den 14 augusti (2014) kan staffanstorpsborna åter sjunga allsång av hjärtas lust, när Allsångståget med Linda Lundqvist och Co kommer till Gästis i Staffanstorp kl. 19.

Läs mer