Dialog om Staffanstorps nya badanläggning

Är du medborgare i Staffanstorps kommun? Vi behöver din hjälp. Våra politiker och tjänstemän vill träffa kommunens invånare för att informera och föra ett samtal om den nya badanläggningen som kommunfullmäktige tog beslut om i december 2016.

Läs mer

Aktiviteter på Bråhögsbadet 13/2

Lördagen den 13 februari klockan 11-14 är det temadag på Bråhögsbadet då är alla välkomna att prova våra aktiviteter. Prova vattengympa och wet-vest. Njut av aufguss med värme och behagliga dofter i vår bastukåta. Prova simskola för barn mellan 6-10 år och var med och tävla om pris.

Läs mer

Barnbassängerna på badet stängda under helgen

På grund av ett tekniskt fel på reningsanläggningen för barnbassängerna på Bråhögsbadet är de stängda tills vidare (gäller undervisningsbassängen och den allra minsta bassängen). 25 metersbassängen är öppen som vanligt.

Läs mer

Bråhögsbadet har ändrade öppettider 21-22 april

På uppdrag av Staffanstorps kommun kommer en leverantör att utföra renspolning av vattenledningsnätet som även påverkar Bråhögsbadet denna vecka.

Läs mer

Utomhussäsongen förlängs på Bråhögsbadet

Utomhussäsongen på Bråhögsbadet förlängs till och med söndagen den 7 september 2014. Badet håller stängt för omställning till inomhusbad 8-12 september.

Läs mer

Badet öppet som vanligt igen

Klormaskinen är lagad och provsvaren visar att vattenkvaliteten är god. Nu är det fritt fram för alla som vill komma och bada igen då badet håller öppet som vanligt.

Läs mer