Picknick-konsert 20 maj i Balders hage

Lördag 20 maj anordnar Staffanstorps musikskola återigen Musikskolans dag i Balders hage. Klockan 12-15 är alla välkomna! Tag med en filt och fikakorgen och njut av musiken i gröngräset.

Läs mer

Värmande allsång i Balders Hage

Regnet lyste med sin frånvaro och solen sken över Staffanstorp när det igår kväll var dags för årets Allsångskväll i Balders Hage. En stor publik bänkade sig framför scenen och sjöng med i 80-talslåtarna av hjärtats lust.

Läs mer

Allsångståget, quizz och visor i gröngräset

Torsdagen den 11 augusti kl 18.00 tuffar åter Linda Lundqvist och Allsångståget in i Balders Hage för en ny musikalisk folkfest för alla sångglada Staffanstorpare med allsång, visor, livequizz, grillmat eller egen picknick.

Läs mer

Försköningsarbete i Balders Hage

Balders hage är Staffanstorps stadspark och mycket fin på insidan, men behöver mer inbjudande entréer. Så under våren kommer vi att ge parken ett nytt ansikte utåt. Arbetet påbörjas i slutet av vecka 17 och beräknas vara klart i slutet av vecka 22.

Läs mer


 • Kommentarer


  pool

 • Blanketter


  pool

  Vill du söka barnomsorg, beställa betyg eller ansöka om bygglov? Här hittar du kommunens blanketter och här kommer du att hitta våra e-tjänster. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 23 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare ger själ och hjärta åt vår verksamhet. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »