Succé när det arrangerades Tattoo i Balders hage i Staffanstorp

Att arrangemanget är populärt råder det ingen tvekan om. En stor publik på uppskattningsvis mellan 1200 och 1500 personer hade samlats för att njuta av de tre konserterna.

Läs mer

Stort Tattoobesök i Balders Hage

Fredagen den 11 augusti får vi fint besök i Staffanstorp. Då gästas Balders Hage av tre militärmusikkårer – Norska Gardesveteraners Drillkontingent, Royal Airforce Central Scotland Pipes & Drums samt Zürich City Police Band.

Läs mer

Uppskattad musikpicknick i Balders Hage 

Lördagen den 22 juli bjöd Staffanstorps kommun på en uppskattad liten musikfest i Balders Hage. Under totalt 5,5 timmar var det barnunderhållning, visor, skånsk allsång och blues.

Läs mer

Midsommarfirande i Staffanstorp och Hjärup

Välkomna att fira midsommar fredagen den 23 juni 2017 i Staffanstorp och Hjärup. I Staffanstorp börjar vi klä midsommarstången kl. 13.30 i Balders Hage och i Hjärup börjar vi klä midsommarstången kl. 14 i Scoutparken.

Läs mer

Picknick-konsert 20 maj i Balders hage

Lördag 20 maj anordnar Staffanstorps musikskola återigen Musikskolans dag i Balders hage. Klockan 12-15 är alla välkomna! Tag med en filt och fikakorgen och njut av musiken i gröngräset.

Läs mer

Värmande allsång i Balders Hage

Regnet lyste med sin frånvaro och solen sken över Staffanstorp när det igår kväll var dags för årets Allsångskväll i Balders Hage. En stor publik bänkade sig framför scenen och sjöng med i 80-talslåtarna av hjärtats lust.

Läs mer