Ändrade telefontider vecka 38 på byggenheten

Under vecka 38 kommer byggenheten inte ha telefontid tisdag, torsdag och fredag (21 och 23-24 september). Under dessa dagar hänvisar vi till bygglov@staffanstorp.se

Läs mer

Besöks- och telefontid bygglov 28 maj

Tisdagen den 28 maj har inte bygglov någon besöks- och telefontid på grund av studieresa. Vid frågor går det bra att maila till bygglov@staffanstorp.se

Läs mer

Besöks- och telefontider för bygglov i mellandagarna

Bygglovsenheten har 27-28 december semesterstängt. Vid frågor får vi hänvisa till 3 januari då vi åter finns på plats för att svara på frågor.

Läs mer

Ändrade besöks- och telefontider för bygglovsenheten

Bygglovsenheten ändrar sina besöks- och telefontider. Kortfattat så har handläggare (bygglovsarkitekt och byggnadsinspektör) besökstid 9.00-10.30 och telefontid 10.30-12.00. Administrationen är oftast tillgänglig 9.00-12.00 och 13.00-15.00.

Läs mer

Sök bygglov över nätet

Den som söker bygglov via den digitala ansökan loggar in med e-legitimation, skriver in fastighetsbeteckning och guidas sedan av hjälptexter. Det går även att börja fylla i, pausa och därefter återuppta en påbörjad ansökan.

Läs mer

Sök bygglov över nätet

Inom kort kommer alla medborgare i Staffanstorps kommun att kunna söka bygglov över nätet. Staffanstorps kommun förbereder sig just nu för att under våren i år koppla upp sig mot e-tjänsten mittbygge.se.

Läs mer