Besöks- och telefontid bygglov 28 maj

Tisdagen den 28 maj har inte bygglov någon besöks- och telefontid på grund av studieresa. Vid frågor går det bra att maila till bygglov@staffanstorp.se

Läs mer

Besöks- och telefontider för bygglov i mellandagarna

Bygglovsenheten har 27-28 december semesterstängt. Vid frågor får vi hänvisa till 3 januari då vi åter finns på plats för att svara på frågor.

Läs mer

Ändrade besöks- och telefontider för bygglovsenheten

Bygglovsenheten ändrar sina besöks- och telefontider. Kortfattat så har handläggare (bygglovsarkitekt och byggnadsinspektör) besökstid 9.00-10.30 och telefontid 10.30-12.00. Administrationen är oftast tillgänglig 9.00-12.00 och 13.00-15.00.

Läs mer

Sök bygglov över nätet

Den som söker bygglov via den digitala ansökan loggar in med e-legitimation, skriver in fastighetsbeteckning och guidas sedan av hjälptexter. Det går även att börja fylla i, pausa och därefter återuppta en påbörjad ansökan.

Läs mer

Sök bygglov över nätet

Inom kort kommer alla medborgare i Staffanstorps kommun att kunna söka bygglov över nätet. Staffanstorps kommun förbereder sig just nu för att under våren i år koppla upp sig mot e-tjänsten mittbygge.se.

Läs mer

Ska du bygga i sommar?

Funderar du på att bygga till, bygga om, bygga uterum eller plank i sommar?
– Då är det dags att söka bygglov och informera dig om de regler som gäller för bygglov, påminner Lena Larsson, bygglovshandläggare på Plan och byggenheten i Staffanstorps kommun.

Läs mer


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »