Fältgruppen och samarbetspartners berättar om sitt arbete

Fältgruppen och samarbetspartners bjuder in till ett öppet forum för alla medborgare i Staffanstorp som är nyfikna på hur de jobbar.

Läs mer

– Att återvända känns som att komma hem!

– Att återvändas som fältassistent känns som att komma hem. Det är härligt att vara en del av fältgruppen, säger fältaren Malin Wennberg med ett stort leende. Jag stortrivs med det här jobbet.

Läs mer

Fältgruppen 30 år: – Vi försöker alltid se ljuset i tunneln

I 30 år har fältgruppen skapat trygghet för ungdomar som rör sig ute på dagar, kvällar och helger. Fältgruppen är landets äldsta, det är den första som startades och som fortfarande är igång.

Läs mer

Fältgruppen firar 30-års jubileum

Välkomna att fira Fältgruppens 30-års jubileum i Rådhuset i Staffanstorp, lördagen den 19/11 klockan 15-17! Kom dit, träffa nuvarande och tidigare fältassistenter och fika. Fältgruppen bjuder alla gamla fältare och medborgare som kommer på kaffe och tårta så långt det räcker.

Läs mer

Fältgruppen belönad av Rädda Barnen för sitt förebyggande arbete

Rädda Barnen Staffanstorp-Hjärup anser att det förebyggande arbetet med inriktning på unga som Fältgruppen i Staffanstorps kommun bedriver är beundransvärt. Deras arbete skapar förutsättningar för en gynnsam utveckling hos ungdomar i Staffanstorps kommun på många olika sätt.

Läs mer

Rädda Barnen uppmärksammar Fältgruppens arbete

Rädda Barnens lokalförening i Staffanstorp-Hjärup har under många år uppmärksammat det förebyggande arbete, stöd och insatser som gjorts och görs i kommunen, bland annat av Fältgruppen i Staffanstorps kommun.

Läs mer