– Att återvända känns som att komma hem!

– Att återvändas som fältassistent känns som att komma hem. Det är härligt att vara en del av fältgruppen, säger fältaren Malin Wennberg med ett stort leende. Jag stortrivs med det här jobbet.

Läs mer

Fältgruppen 30 år: – Vi försöker alltid se ljuset i tunneln

I 30 år har fältgruppen skapat trygghet för ungdomar som rör sig ute på dagar, kvällar och helger. Fältgruppen är landets äldsta, det är den första som startades och som fortfarande är igång.

Läs mer

Fältgruppen firar 30-års jubileum

Välkomna att fira Fältgruppens 30-års jubileum i Rådhuset i Staffanstorp, lördagen den 19/11 klockan 15-17! Kom dit, träffa nuvarande och tidigare fältassistenter och fika. Fältgruppen bjuder alla gamla fältare och medborgare som kommer på kaffe och tårta så långt det räcker.

Läs mer

Fältgruppen belönad av Rädda Barnen för sitt förebyggande arbete

Rädda Barnen Staffanstorp-Hjärup anser att det förebyggande arbetet med inriktning på unga som Fältgruppen i Staffanstorps kommun bedriver är beundransvärt. Deras arbete skapar förutsättningar för en gynnsam utveckling hos ungdomar i Staffanstorps kommun på många olika sätt.

Läs mer


 • Kommentarer


  pool

 • Blanketter


  pool

  Vill du söka barnomsorg, beställa betyg eller ansöka om bygglov? Här hittar du kommunens blanketter och här kommer du att hitta våra e-tjänster. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har knappt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare ger själ och hjärta åt vår verksamhet. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »