Bosättardag för Vikhem drog hundratals besökare

I strålande sol genomförde Staffanstorps kommun och fyra byggföretag en bosättardag, familjefest och inspirationsdag vid det nya planerade bostadsområdet Vikhem i Staffanstorp söndagen 15 juni.

Läs mer

Bosättardagen – familjefest på Vikhem i Staffanstorp!

Alla är hjärtligt välkomna till familjefesten Bosättardagen söndagen 15 juni kl. 13-16, vid det nya bostadsområdet Vikhem i Staffanstorp! Det bjuds på stor barnshow, barnallsång, tävling och professionella trädgårdstips med bland annat Gunnel Carlson från SVT:s Trädgårdskampen.

Läs mer

Föreningarnas dag blev en riktig folkfest

I strålande solsken genomfördes Föreningarnas dag med Familjefesten i Staffanstorp och Jubileumsloppet mellan Hjärup och Staffanstorp i lördags den 14 september i Staffanstorp.

Läs mer

Folkfest i parken

Familjefesten i Sockerbruksparken söndagen 9 september blev en riktig folkfest i det fina sensommarvädret. Ett tusental staffanstorpare hade sökt sig till den vackra parken och kunde njuta av underhållning, prova scouting och låta sig bjudas på fri karusellåkning och fri sockervadd för barnen.

Läs mer

Välkomna till Familjefesten i Sockerbruksparken!

Du och din familj är hjärtligt välkommen till en härlig familjefest i vårt gröna sköna Staffanstorp! Söndagen den 9 september kl 12 – 16. Det blir massor av underhållning, sockervadd och gratis karusell!

Läs mer