Ny informationsfilm om kommunen

I ett led att presentera Staffanstorps kommun har en informationsfilm tagits fram.

Läs mer

Nordisk Panorama på turne´- filmprogram med fri entré!

Nordisk Panorama, den årliga filmfestivalen i Malmö med fokus på Nordens bästa kort- och dokumentärfilmer, åker på turné och kommer till Staffanstorp 6/11 kl 19.00.

Läs mer

Se filmen ”Den unge Zlatan” i Staffanstorp

Tisdagen den 10 maj kl.19 kommer före detta landslagsmålvakten och numera idrottspsykologen Caroline Jönsson hit i samband med visningen av den nya dokumentärfilmen ”Den unge Zlatan” av Fredrik Gertten och Magnus Gertten. Kvällen inleds med en föreläsning av Caroline Jönsson. Därefter visas filmen som sedan följs av diskussion och samtal mellan publiken och Caroline Jönsson.

Läs mer

Fredrik Gerttens film ”Bikes vs Cars” visas i Staffanstorp 7/4

Den uppmärksammade svenska dokumentärfilmen Bikes vs Cars av Fredrik Gertten ger sig nu ut på CineSkåneturné till åtta skånska orter och tisdagen den 7 april kl.18.30 visas filmen i Staffanstorp, i bibliotekets hörsal. Det är fri entré!

Läs mer

Unga Sophie Bell visas i Staffanstorp

Den hyllade svenska långfilmen Unga Sophie Bell ger sig ut på CineSkåne-turné och kommer till Staffanstorp tisdagen den 24 februari kl. 18.30. Regissören Amanda Adolfsson kommer också hit och samtalar med publiken vid filmvisningen. Fri entré!

Läs mer

Se filmen ”Att skiljas”

Kan man slänga brudklänningen i en container? Vad gör man med kristallglasen ingen vill ha? Att skiljas av Karin Ekberg är en tragikomisk dokumentär som skildrar de allra sista akterna i ett långt äktenskap. En film om att trevande söka en början i det som – äntligen och tyvärr – är slut visas i Staffanstorp den 24 mars.

Läs mer