Extra sommarbidrag 2020

Med anledning av pågående pandemi, indragna sommarjobb, reserestriktioner och begränsningar av sommarlovsaktiviteter har beslut fattats för att utöka utbudet för ett aktivt och innehållsrikt sommarlov för barn och unga mellan 12-18 år.

Läs mer

Storsatsning på ”unga ledare”

Staffanstorps kommun och Skåneidrotten tycker att ungdomar och unga är en stor tillgång för idrottsföreningar och att deras inflytande i föreningar generellt ska öka. Därför gör vi nu en storsatsning på”unga ledare” tillsammans. Ansök senast 13 maj!

Läs mer

Skånes bästa fotbollsungdomar till Staffanstorp

För tredje året i rad tränar 250 av Skånes allra mest talangfulla ungdomsfotbollsspelare på Staffansvallen i Staffanstorp. Skånes fotbollsförbund arrangerar Skånelägret som pågår 13-19 juni.

Läs mer

Många visade hjärta för Staffanstorp!

Många hundra kommunmedborgare slöt upp när Staffanstorps kommuns rika föreningsliv visade upp sig på Föreningarnas Dag och Jubileumsloppet symboliskt knöt samman Hjärup med Staffanstorp.

Läs mer

Föreningarnas dag lördagen den 29/9

När hjärtat klappar för Staffanstorps kommun; varför inte engagera sig i föreningslivet, möta nya vänner med samma intressen, kanske börja träna!

Läs mer