Årets trygghetsambassadörer utsedda

Grannsamverkan i Skånebyn och tre lokalavdelningar inom LRF är årets trygghetsambassadörer i Staffanstorps kommun.

Läs mer

Kommunen är först med ny app för grannsamverkan

På kulturnatten släpps ett helt nytt digitalt verktyg för att öka tryggheten i Staffanstorps kommun genom grannsamverkan. Verktyget är en app för smartphones och läsplattor samt plattform för datorer, som grannar kan använda för att hålla säker kontakt med varandra.

Läs mer

Grannsamverkan mot brott, ”Etapp 4″

Det är dags att fortsätta utveckla grannsamverkan i Staffanstorps kommun. Måndag den 23 mars bjuder Staffanstorp kommun, tillsammans med Polisen i Staffanstorp, in till Grannsamverkan mot brott, etapp 4.

Läs mer

Utbildningsfilmer för grannsamverkan

Nu lanserar organisationen Samverkan mot brott en rad utbildningsfilmer om hur man startar och genomför en fungerande grannsamverkan i sitt bostadsområde för att fler ska ansluta sig till konceptet.

Läs mer

Grannsamverkan mot brott, ”Etapp 3”

Onsdagen den 10 december är det dags att fortsätta utveckla grannsamverkan i Staffanstorps kommun. Hjärups Byalag bjuder tillsammans med kommunen och Polisen i Staffanstorp in till Samverkan mot brott etapp 3.

Läs mer

Grannsamverkan mot brott, ”Etapp 2”

Måndagen den 17 november är det dags att fortsätta utveckla grannsamverkan i Staffanstorps kommun.

Läs mer


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »