Staffanstorps GIF prisad som årets idrottsförening

Staffanstorps GIF var en av tio föreningar som i torsdags utsågs till årets förening och belönades med 100 000 kronor på Eldsjälsgalan.

Läs mer

Grattis Triton 50 år i år!

Staffanstorps internationellt mest framgångsrika idrottsklubb fyller 50 år i år. Triton är den enda klubben i Staffanstorp som haft en deltagare i OS.

Läs mer

Framgångar för SK Triton i SM

Vi gratulerar Tritons SM trupps 9 simmare som tog 13 medaljer, slog 4 skånska rekord och inte mindre än 27 klubbrekord. Ida Marko-Varga tog guld på 400 meter frisim, med den utmärka tiden 4:09.53, och klubbkamraten Magdalena Kuras vann 50 meter ryggsim med tiden 27.22.

Läs mer

Framgångarna fortsätter för Staffanstorps Judoklubb

Grattis till SM Guld och SM Brons för Staffanstorps Judoklubb. Guldet gick till Jennie Andreasson i -57 kilo och Bronset till Linnea Wiberg -52 kilo.

Läs mer


 • Kommentarer


  pool

 • Blanketter


  pool

  Vill du söka barnomsorg, beställa betyg eller ansöka om bygglov? Här hittar du kommunens blanketter och här kommer du att hitta våra e-tjänster. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har knappt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare ger själ och hjärta åt vår verksamhet. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »