Invigning av nya klassrum på Hjärups skola

I samband med skolstarten invigdes tre nya klassrum på Hjärups skola. Skolan har behövt tre klassrum för att ha tre paralleller från förskoleklass till årskurs sex

Läs mer

Feststämning när förskola invigdes

Till tonerna av Rimstad Rockerz ”Välkommen till Ängslyckan” fick barnen från Ängslyckans förskola klippa invigningsbandet till en av kommunens nyaste förskolor. Fredagen den 13 september var det feststämning i Hjärup. Barnen bjöd på sång […]

Läs mer

Namnge vår nya mötesplats!

Trots regn var det mycket stor uppslutning när det nya medborgarhuset i Staffanstorp invigdes i lördags. Huset och musikrummen har ännu inte fått ett namn. Du som har en namnidé på den nya mötesplatsen är välkommen att lämna in ditt förslag på Medborgarkontoret hela denna veckan!

Läs mer

Ace Wilder uppträder i Staffanstorp!

En av den svenska popvärldens superstjärnor Ace Wilder hoppar in och uppträder i Staffanstorp på lördag eftermiddag när det nya medborgarhuset invigs, sedan mello- och Let´s danceartisten Sigrid Bernson tvingats lämna återbud med kort varsel.

Läs mer

Let´s dance- och Mellostjärna på glamourfylld invigning

Alla våra medborgare bjuds på en gnistrande fest med glitter och glamour när nya medborgarhuset (gamla biblioteket) i Staffanstorp invigs lördagen den 25 augusti kl 14!

Läs mer

Stort tårtkalas för Kulturlyftet

Hundratals Staffanstorpsbor mötte upp för att fira att första delen av kulturlyftet i Staffanstorp nu är färdigt. Invigningen av nya biblioteket i Rådhuset skedde lördagen 20 januari med stort tårtkalas.

Läs mer