Lena Jonsson Trio – Folkmusik i världsklass!

Välkomna till en härlig och värmande totalupplevelse i Staffanstorps Konsthall den 28/11 kl 19.00. I pausen säljer Konsthallens vänner förfriskningar och vi får en exklusiv förhandstitt av kommande konstutställning Areej Almansory – Jag är här.

Läs mer

Jazzkonsert i konsthallen 24 oktober

Tisdagen den 24 oktober kl. 19 i konsthallen bjuder Staffanstorps musikskolas storband (SMS) på konsert tillsammans med ensembler från Malmö latinskola.

Läs mer

Nordisk jazz möter Afrolatin Swedish beat

Nordisk jazz möter Afrolatin Swedish Beat lördag 29/4 kl.18 i en dubbelkonsert med Martin Brandqvist kvartett & Liliana Zavala trio i Staffanstorps konsthall!

Läs mer

Jazzkväll med Maritime Stompers

Välkomna till en härlig fredagkväll den 8 april kl. 19 i konsthallen med populära Maritime Stompers som bjuder på en spännande blandning av 20- och tidig 30-talsjazz.

Läs mer

Öppen visning och jazzcafé i konsthallen

På söndag, den 18 oktober klockan 14, visar konstnären Bertil Kaa Hedberg den pågående utställning med målningar av Helmtrud Nyström. Fri entré! Klockan 17 samma dag bjuder vi in till jazzcafé i konsthallen med Alf Evergreen Band. Biljettpris: 100 kronor, förköp.

Läs mer

Prisbelönt jazzpianist kommer till Staffanstorp

Den internationellt uppmärksammade och prisbelönte jazzpianisten Mattias Nilsson ger en konsert i Staffanstorps konsthall söndagen den 22 februari klockan 17.

Läs mer