En lyckad sammanslagning fyller tio år

Det är tio år sedan Räddningstjänsterna i Staffanstorp och Lomma slogs samman. De båda grannkommunerna har sedan länge gemensamt en av landets allra effektivaste, snabbaste och billigaste räddningstjänster.

Läs mer

Ett fantastiskt hembygdsår

Med ett digert program har Staffanstorps hembygdsförening firat sitt 50-årsjubileum under 2015.
– Det har varit fantastiskt. Vi har verkligen nått ut med vårt budskap att vi räddar hembygdskulturen, säger jubileumsårsgeneral Hans Nilsson.

Läs mer

Staffanstorps bibliotek fyller 40 år

Lördagen den 25:e april fyller Staffanstorps bibliotek 40 år i sina nuvarande lokaler. Det firar vi med jubileum! Biblioteket bjuder på fika, utställningar och boklotteri samt ett späckat program för såväl barn som vuxna. Allt är gratis!

Läs mer

Många vinnare i jubileumstävlingen!

Många vinnare i jubileumstävlingen!
Alla deltagare som samlat tolv stämplar på sina deltagarkort under årets Deltagartävling fick pris!
Priserna delades ut på Finalen i 60-årsjubiléet i Rådhuset det magiska datumet 121212.

Läs mer

Vi fyller 60 år i år!

Staffanstorps kommun fyller 60 år i år och det ska vi fira hela året – med bland annat 60 timmars stora och små evenemang för alla medborgare.
Håll koll i brevlådan de närmaste dagarna efter en inbjudan till vårt stora Jubileums-Releaseparty på Torget söndagen 29 januari kl 14 – 15, då vi avslöjar hela det spännande jubileumsprogrammet.

Läs mer

Annero förskola firar 40-årsjubileum !

Alla ni som på något sätt har eller har haft en koppling till förskolan; föräldrar, syskon, kollegor, chefer med flera är varmt välkomna. Kom och fira med oss, Torsdagen den 8 september då vi har öppet hus mellan klockan 13.30-17

Läs mer


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »