En strålande föreningsdag på Torget!

I strålande sensommarväder genomfördes Föreningarnas dag och Jubileumsloppet i lördags och hundratals staffanstorpsbor njöt av den fina sensommardagen och allt trevligt som erbjöds på Torget.

Läs mer

Åter dags för Föreningarnas Dag med Jubileumsloppet!

Välkomna att åter möta det stora aktiva föreningslivet i Staffanstorp på föreningarnas egen dag! Lördagen 20/9 kl 12 – 16 arrangeras Föreningarnas dag och Jubileumsloppet för tredje året.

Läs mer

Vinnarna i jubileumsloppet

Här kan du läsa vilka som vann jubileumsloppet 2013. Vi passar samtidigt på att tacka alla sponsorer: Apoteket Hjärtat, Ica Supermarket Staffanstorp, Färs och Frosta Sparbank, Skåne Mejeriet, Sparbanken Öresund, Tillskottsbolaget.se och Servera.

Läs mer

Föreningarnas dag blev en riktig folkfest

I strålande solsken genomfördes Föreningarnas dag med Familjefesten i Staffanstorp och Jubileumsloppet mellan Hjärup och Staffanstorp i lördags den 14 september i Staffanstorp.

Läs mer

Föreningarnas dag med Familjefest och Jubileumslopp

Lördagen den 14 september arrangerar kommunen med föreningar en Föreningarnas dag i Staffanstorp. Det kommer att vara aktiviter i Balders Hage klockan 10 – 16, Rådhuset och torget klockan 13 – 16. Ett Jubileumslopp startar klockan 13 på Tösavägen 20 Hjärup och går i mål på Rådhustorget, 7,5 km långt.

Läs mer

Föreningarnas dag och Jubileumsloppet 14/9 – 2013

Föreningarnas dag och Jubileumsloppet förra året blev så lyckade att Staffanstorps kommun beslöt sig för att permanenta båda evenemangen. Den 14 september är det dags igen.

Läs mer