Julmarknad på Trivselpunkten

Julmarknad på Trivselpunkten den 5 december. Under julmarknaden får vi sång av elever från första klass i Borggårdsskolan.

Läs mer

Nu är det jul igen!

Julen närmar sig och med den en lång rad härliga aktiviteter runt om i vår kommun. Det ordnas julmarknader på Hvilan i Kabbarp lördag 1 december och på Trivselpunkten onsdag 5 december. För tolfte året är det även julmarknad i Jakriborg i Hjärup helgerna 15-16 och 22-23 december.

Läs mer

Julmarknad i Jakriborg

För trettonde året i rad är det åter dags för den traditionella och stämningsfulla julmarknaden i Jakriborg i Hjärup.

Läs mer

Jul i Staffanstorps kommun

Julen 2016 närmar sig med stora kliv och som vanligt arrangeras en rad fina julmarknader runt om i kommunen: i härliga hansainspirerade Jakriborg i Hjärup, på Hvilan i Kabbarp. Juliga aktiviteter finns även på Medelpunkten i Staffanstorp samt S:t Staffans församling.

Läs mer

Julmarknader i kommunen

Här kommer tre tips på julmarknader i Staffanstorps kommun! Lördag 5 december kl. 10-15 anordnar Hvilan Utbildning i Kabbarp julmarknad. Onsdag 9 december arrangerar Medelpunkten i Staffanstorp sin traditionella julmarknad kl. 10-14. Den 12-13 samt 19-20 december, kl. 11-17, arrangerar Jakri AB julmarknad i Hjärups Jakriborg.

Läs mer

Tioårsjubileum för julmarknad i Jakriborg

I år är det åter dags för den traditionella och stämningsfulla julmarknaden i Jakriborg i Hjärup två decemberhelger före jul. Helgerna 13-14/12 (2014) samt 20-21/12 (2014) är det dags! Öppettider för julmarknaden är kl. 11-17. Det är fri entré.

Läs mer