Nye kommundirektören har rötterna i Staffanstorp

Staffanstorps kommuns nye kommundirektör Per Almström växte upp på Lorenz Nils väg och har gått på både Borggårdsskolan och Bråhögs-
skolan.

Läs mer

Ny kommundirektör

Den 9 oktober 2017 fattade kommunstyrelsens arbetsutskott beslut om att anställa Per Almström som ny kommundirektör i Staffanstorps kommun.

Läs mer

Cecilia Jansson tillträder som tillförordnad kommundirektör

Från och med den 19 juni tillträder Cecilia Jansson som tillförordnad kommundirektör. Då Cecilia även kommer att kvarstå i sin ordinarie roll som ekonomichef/chef för intern service kommer vissa begränsade, men nödvändiga, förändringar att vidtas för att tiden ska räcka till.

Läs mer

Ingalill Hellberg slutar som kommundirektör

Efter 15 år som kommundirektör i Staffanstorps kommun väljer nu Ingalill Hellberg att lämna sin tjänst för nya utmaningar. Ingalill kommer att tillträda som VD för Skurups Sparbank.

Läs mer


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »