Kulturnatten jubilerar och förlänger

Fredagen den 23 oktober, 2015 är det dags för Kulturnatten för 20:e året i rad och eftersom det är jubileum blir det ”kulturnatt” även på lördagen, fast på dagen. Kulturnatten sprider sig varje år över Staffanstorp som ett vackert kulturfyrverkeri i fredagsnatten. Det omfattande programmet i år erbjuder något för alla smaker.

Läs mer

Kulturnatten för 20:e gången den 23 oktober 2015

Fredagen den 23 oktober är det dags för årets Kulturnatt i Staffanstorp. En årligen återkommande tradition arrangerad av Lions Club Staffanstorp i nära samarbete med Staffanstorps kommun och S:t Staffans församling.

Läs mer

Dags för den 19:e Kulturnatten

Fredagen den 17 oktober är kvällen då hela kulturlivet i Staffanstorp visar upp sina allra bästa sidor – nämligen Kulturnatten.
– Nytt för i år är att vi tänker köra litet längre än tidigare, fram till midnatt. Vi satsar även på att göra intervjuer med vissa kända personer under kvällen, säger årets kulturnattsgeneral Sven Jönsson från Lions Club Staffanstorp.

Läs mer

Spännande kulturnatt lockade många

För 18:e året i följd var det i fredags dags för Kulturnatten i Staffanstorp igen, den årliga dag då det samlade kulturlivet förvandlar Staffanstorps centrum till en sprakande kulturfest.

Läs mer

Kulturnatten 2013

Kulturnatten går i år av stapeln fredagen den 11 oktober. Årets kulturnatt har som tidigare år dragit till sig en avsevärd mängd konstnärer och konsthantverkare, musiker med flera. Liksom tidigare år har arrangemangen spridits ut över Staffanstorp.

Läs mer

Björn Ranelid stort dragplåster på Kulturnatten

Författaren Björn Ranelid drog storpublik till den 17:e kulturnatten i Staffanstorp i fredags. Han fyllde Bråhögshallen till sista stol och serverade sin ström av ord under totalt 60 minuter, en symbolisk siffra med tanke på kommunens 60-årsfirande.

Läs mer