Har du märkt om dina värdesaker?

Staffanstorps kommun var först ut med att lansera märkDNA i Sverige 2015. Nu går kommunen ut med en ny påminnelsekampanj. Frågan är – har du märkt om dina värdesaker?

Läs mer

En tredjedel färre inbrott med märkDNA

MärkDNA-projektet i Staffanstorps kommun har gett ett mycket tydligt och lyckat resultat. En tredjedel färre inbrott har anmälts under perioden.

Läs mer

Inbrotten minskar i Staffanstorps kommun

Inbrottsstatistiken har sjunkit rejält sedan projektet med märkDNA startades i Staffanstorps kommun i höstas.

Läs mer

Flygande start för märkDNA i Staffanstorps kommun

– På tre veckor har redan 1 500 hushåll i Staffanstorps kommun skyddat sig mot bostadsinbrott genom att skaffa utrustning för märkDNA. Vi är mycket nöjda och glada över det gensvar vi fått från medborgarna, säger poliskommissarie Göran Landvall.

Läs mer

Rivstart för märkDNA i kommunen

MärkDNA-projektet i Staffanstorps kommun har fått en rivstart! Projektet inleddes förra veckan med medborgarmöten på Hjärupslundsskolan och i Rådhuset. Dessa kvällar lockade nästan 400 åhörare och redan under första veckan skaffade 440 hushåll märkDNA för att förebygga inbrott. Vill du veta mer? Kom till våra möten i veckan!

Läs mer

Staffanstorp först i landet med MärkDNA

Som första kommun i Sverige tar Staffanstorp i höst ta del av polisens och försäkringsbolagens nya teknik för märkDNA i full skala.

Läs mer


 • Blanketter/e-tjänst

  pool

  Staffanstorps kommun har ingen e-tjänst, men håller för närvarande på att utveckla sina e-tjänster. Letar du efter blanketter kan du hitta dessa här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »