Nu har alla samrådsmöten genomförts

Tack till alla som kom och bidrog med intressanta synpunkter och kunskap om både den fördjupade översiktsplanen för Flackarp-Höjebromölla och översiktsplanen Framtidens kommun – Livsoas 2039.

Läs mer

Detta tog vi med oss från den tidiga dialogen!

Medborgarperspektivet är viktigt genom hela arbetet med översiktsplanen. Därför inledde vi med en tidig dialog där medborgarna fick möjlighet att lämna synpunkter, tankar och idéer om Staffanstorp i en webbenkät.

Läs mer

Samlade åsikter om den nya badanläggningen

Den 3 maj genomfördes en medborgardialog om den nya badanläggningen som kommunfullmäktige tog beslut om i december 2016. Cirka 70 medborgare samlades och uttryckte sina åsikter om innehåll i ett framtida bad samt val av plats. Diskussioner fördes både i storgrupp och i smågrupper.

Läs mer

Medborgardialog kring trygghet

Nu fortsätter vi att utveckla medborgardialogen kring trygghetsfrågor i Staffanstorps kommun. Ni som är intresserade av att diskutera hur ni ser på trygghet och vad det betyder för er, ges här tillfälle att träffa representanter för Staffanstorps kommun och polis.

Läs mer

Medborgardialog 10 mars i Hjärup

Staffanstorps kommun bjuder tillsammans med Polisen i Staffanstorp in till medborgardialog i Hjärup.

Läs mer

Medborgardialog 4 mars i Staffanstorp och 10 mars i Hjärup

Staffanstorps kommun bjuder tillsammans med Polisen i Staffanstorp in till medborgardialog.

Läs mer


 • Information om COVID-19

  coronavirus

  Staffanstorps kommun följer noga händelseutvecklingen kring covid-19. Vi har skapat en sida med länkar till sidor där du kan läsa mer information och råd kring sjukdomen. Den sidan besöker du genom att klicka här.

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har över 25 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »