Picknick med musik i Balders hage 22 juli

Lördag 22 juli bjuder Staffanstorps kommun medborgarna på en musikalisk heldag med barnunderhållning, visor, allsång och blues i Balders hage. På scen får vi bland annat möta två
musikaliska mästare: Bengt Sändh och Steve Grahn!

Läs mer

Irländsk festival i Hjärup 26-27 juni (2015)

Staffanstorps kommun bjuder för fjärde året i rad på irländsk musikfestival på torget i Hjärups Jakriborg. Två dagars festival med irländsk folkmusik med bland annat ett tolvmannaband från Irland samt fyra svenska band som spelar irländsk musik. Fri entré!

Läs mer

Musik och glädje i Jakriborg

Det var musik och glädje för hela slanten och stor succé igen när Staffanstorps kommun för tredje året bjöd in till den populära irländska musikfestivalen i Hjärup, en festival som verkligen satt sig i folksjälen hos kommunens medborgare.

Läs mer

Irländsk musikfestival i Hjärups Jakriborg (2014)

För tredje året i rad bjuder Staffanstorps kommun på en irländsk musikfestival på Torget i Jakriborg, Hjärup, som åter gästas av fantastiska, skickliga och kända musiker från kommunens vänort Killarney på Irland. Fredagen den 27 juni och lördagen den 28 juni öppnar Torget kl. 15.

Läs mer

Irländska festivalen i Jakriborg gav mersmak

Den irländska festivalen i Jakriborg blev en riktig succé.

Kommunstyrelsens ordförande Michael Sandin lovade på stående fot att försöka arrangera ett nytt besök av Liam O´Connor nästa sommar.

Läs mer

Irländsk musikfestival i Hjärups Jakriborg

En fantastisk irländsk musikfest i världsklass med fri entré går av stapeln på torget i centrala Jakriborg i Hjärup på kvällen lördagen 2 juni. På scenen: Tre irländska band med världsberömde artisten Liam O´Connor från Killarney på Irland i spetsen.

Läs mer