Prova på instrument på Citygross

LIMUS musikskola, som är en av våra fristående musikskolor, låter barn testa akustisk gitarr, elgitarr och ukulele med gitarrlärare Mario Escribano och akustisk cello och elcello, samt någon mindre cello i barnstorlek med cellolärare Anna Socha.

Läs mer

Ta del av Naturens symfoni

Alla kommunens skolor har under läsåret deltagit och skapat under parollen Naturens symfoni och antalet elever som deltagit har varit cirka 2 600! Skapande skola i Staffanstorp har sin stora avslutning med vernissage 8/6 kl. 13 på Staffanstorps Konsthall.

Läs mer

Staffanstorps Musikskola stödjer Musikhjälpen

På lördag, den 14:e december, åker Staffanstorps Musikskola till Göteborg för att spela i förmån till Musikhjälpen 2013. Det är en ensemble bestående av nio blåselever från Musikskolan som reser upp till Göteborg.

Läs mer

Stor satsning på Musikskoleverksamheten

Staffanstorps kommun planerar att införa ett Musikskolechecksystem som innebär att barn och ungdomar mellan 7-19 år kan välja att gå även i privata musikskolor som blivit auktoriserade av Staffanstorps kommun. De privata Musikskolorna kommer att ha samma villkor och avgifter som den kommunala musikskolan.

Läs mer