Öppen förskola i Hjärup

Öppen förskola i Hjärup byter lokal och tid Öppen förskoleverksamhet i Hjärup byter lokal och tid för sin verksamhet från i höst! Verksamheten hade sin sista dag i Hjärups biblioteks lokaler den 2 juli. […]

Läs mer

Idag startar öppna förskolan i Hjärup upp!

Idag, tisdag 3 oktober, kl. 13-15 är det dags att starta upp öppna förskolan i bibliotekets lokal. Ni bjuds in till en musikstund och lek. De vuxna har också möjlighet att få mer info om öppna verksamheten i kommunen samt påverka innehållet i Hjärup. Vi bjuder på frukt och dryck.

Läs mer

Öppen förskola i Hjärup!

Öppna förskolan i Staffanstorp är en del av familjecentralen Palettens verksamhet. Nu kommer även Hjärup att få del av Palettens öppna förskola.

Läs mer

Lokalfrågan löst för öppna förskolan i Hjärup

Goda nyheter till alla småbarnsföräldrar som är hemma med sina små barn i Hjärup. Öppna förskolan stängs inte vid årsskiftet, utan flyttar till tillfälliga lokaler.

Läs mer

Tillfällig Öppen förskola i Hjärup

Nu är det klart med ersättningslokal för öppna förskolan. Den kommer att bedrivas i delar av Hjärups skolas fritidsklubbslokaler. Återkommer inom kort med ytterligare information.

Läs mer

Återanvändningshörna på Familjecentralen Paletten

Familjecentralen Palettens projekt ”Återanvändningshörna” har fått ett otroligt gensvar på Facebook. 13 848 personer har sett inlägget, 483 gilla-markeringar och 58 delningar.

Läs mer