Vill du spela eller sjunga?

Staffanstorps musikskola öppnar sina instrumentlådor och bjuder in till vårens Öppet hus den 5 och 7 april! Alla åldrar är välkomna – även vuxna! Upptäck, prova och träffa lärarna. Vi visar alla instrument du kan lära dig spela – både i Hjärup och i Staffanstorp.

Läs mer

Öppet hus på Staffanstorps musikskola

Lördag 22 april har musikskolan öppet hus för alla som vill prova instrument! Vi har många instrument som du kan prova, därför finns vi i musikskolans hus på Skolgatan, på Anneroskolan och på Äpplegården.

Läs mer

Öppet hus på Hagalidskolan

Alla blivande elever till årskurs sju till läsåret 2015/16 och deras föräldrar/vårdnadshavare hälsas hjärtligt välkomna till Öppet hus på Hagalidskolan måndagen den 13 oktober mellan kl. 18-20.

Läs mer

Stor fest när Paletten firade ett år

Det blev en riktigt härlig fest när Familjecentralen Paletten i Staffanstorp fyllde ett år den 1 mars. Redan halv elva på förmiddagen hade över 100 föräldrar och barn kommit till kalaset som lockade med både tårta och dockteater.

Läs mer

Familjecentralen Paletten firar ett år

Familjecentralen Paletten firar ett år fredag 1 mars och har öppet hus mellan klockan 9 och 14. Kom och titta på dockteater klockan 11 eller klockan 14, ät tårta och få en liten ansiktsmålning.

Läs mer

Öppet hus på Hjärupslundsskolan

Onsdagen den 24 oktober klockan 18:00 slår vi upp dörrarna på Hjärupslundsskolan och bjuder in till Öppet hus. Kvällen vänder sig till elever och föräldrar i åk 5 som är intresserade av information om skolan inför det stundande skolvalet.

Läs mer