LRF:s pris till tjänsteman

Hydrogeolog Marie-Louise Folkesson, klimatstrateg och vattensamordnare på Staffanstorps kommun, har fått årets LRF-pris för sina insatser inom vattenfrågor i kommunen.

Läs mer

Många Staffanstorpare prisades på Guldkvällen

Sedan fyra år tillbaka är det tradition i Staffanstorp att utnämning av trygghetsambassadör samt utdelning av en rad viktiga priser sker på Guldkvällen.

Läs mer

Sia på Skåningen fick träffa Obama!

– I förrgår träffade jag Obama och idag är jag här i Staffanstorp och arbetar. Livet har stora kontraster, skrattar fritidsledaren och Raoul Wallenbergstipendiaten Siavosh Derakthi på Skåningen i Staffanstorp.

Läs mer

Raoul Wallenberg-priset till Siavosh Derakhti

Det första svenska Raoul Wallenberg-priset gick till Siavosh Derakhti från Malmö, vikarierande fritidsledare i Staffanstorps kommun. Prissumman är på 100.000 kronor. Siavosh startade som 19-åring på egen hand ”Unga muslimer mot antisemitism”, idag ”Unga mot antisemitism & främlingsfientlighet”. […]

Läs mer

Årets digitala karta 2013 kommer från Staffanstorps kommun

Vid de årliga Kartdagarna i Jönköping 19-21 mars utsågs kartan ”Jämför Staffanstorp – igår och idag” till ”Årets digitala karta 2013” av en jury från Kartografiska sällskapet, sektionen för kartografi med motiveringen:
– En innovativ presentation som lockar att utforska gångna tiders geografi.

Läs mer

Många fina insatser belönades på Guldkvällen

Många pristagare fick ta emot fina priser för goda insatser för Staffanstorps kommun när Businessport Staffanstorp och kommunen samlade Staffanstorpsborna till den allra första Guldkvällen, på Gästis, fredagen 25 maj.

Läs mer