Nytt äldreboende och bostäder vid Roos park

Två nya bostadsprojekt byggs vid natursköna Roos park och Roos damm i hjärtat av Staffanstorp under 2019, ett nytt äldreboende med 63 lägenheter ska står klart i vår och fem nya bostadshus beräknas stå klara under hösten.

Läs mer

Nytt livsstilsboende i Staffanstorp

Staffanstorps kommun har träffat en överenskommelse med Roos Park Fastighets AB om att bygga bostäder för äldre med tillgång till gemensamma lokaler för samvaro, rekreation och service samt närhet till geriatrisk rådgivning, stöd och vård. Livsstilsboendet är ett för svenska förhållande relativt nytt boendekoncept där social samvaro och fritidsfaciliteter är inbyggda i boendet.

Läs mer


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »