Falska telefonsamtal

Vi vill uppmärksamma på att kommunen inte ringer hem till privatpersoner för att sälja tjänster eller produkter.

Läs mer

Falska sjuksköterskor/hemtjänstpersonal hos medborgare

Det har kommit till vår kännedom att en av kommunens äldre invånare fått påhälsning och blivit bestulen av personer som utgett sig vara personal.

Läs mer

Besök säkerhets-drop-in på Rådhuset i Staffanstorp!

I entrén på Rådhuset hålls öppet hus på fredag för de företagare som är intresserade av att ta del av de säkerhetsprojekt som pågår i kommunen för att hålla ner brottsligheten på företagen.

Läs mer

Engagerad personal identifierade kritiska områden

5-Yes-kommunerna (Burlöv, Kävlinge, Lomma, Svedala och Staffanstorp) samverkar i arbetet med kontinuitetshantering. Vård och omsorg i Staffanstorps kommun deltog. Syftet var att kartlägga de viktigaste funktionerna inom vård och omsorgs verksamhet.

Läs mer

”Peppar peppar ….” – kampanjdag för äldres säkerhet

FN har utropat den 1 oktober till internationella äldredagen. Denna dag uppmärksammas över hela Sverige med kampanjerna. I Staffanstorp uppmärksammar vi dagen med lite olika aktiviteter på Räddningstjänsten Kometvägen 1 mellan klockan 13.30-16.00.

Läs mer

Säker i sommar

Nu är sommaren här med lov och ledighet, men tillsammans med allt roligt kommer tyvärr även en ökning av olyckor. Så kom ihåg att tänka efter en extra gång på din säkerhet – det kan rädda sommaren från onödiga tråkigheter.

Läs mer


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »