Åter dags för den årliga Seniorveckan

Nu är det åter dags för den årliga seniorveckan. Med start den 15 september kommer det hela veckan att hållas aktiviteter runt om i kommunen med fokus på delaktighet och social samvaro för kommunens äldre.

Läs mer

Möjligheternas vecka för seniorer – Seniorveckan

Den 2 september är det invigning av Seniorveckan kl 13.30 på Trivselpunkten, Torget 7.

Läs mer

Seniorveckan 2016

Seniorveckan börjar den 18 september kl. 14 med tal av Liliana Lindström (ordförande i socialnämnden) och fortsätter sedan med musikunderhållning med Leif Carlsson.

Läs mer

Seniorveckan – möjligheternas vecka

– Är du senior och känner att du vill engagera dig, är du intresserade av att medverka med aktiviteter för seniorer så är Seniorveckan en fantastisk möjlighet, uppmanar Taina Ahola.

Läs mer

Seniorveckan fyller tio år

Seniorveckan i Staffanstorps kommun firar tioårsjubileum i år. Firandet inleds kl. 14 söndagen 13 september med sång och musik, mousserande dryck och tal av socialnämndens ordförande Liliana Lindström och kommunstyrelsens ordförande Christian Sonesson.

Läs mer

Seniorveckan 15-20 september 2013

Snart är det dags för seniorveckan 2013. Den 15-20 september visar föreningar, företag och kommun upp sina verksamheter med fokus på våra äldre. Kom och upptäck alla aktiviteter som finns. Lär dig nya saker och prova på ett digert programutbud.

Läs mer