Succéfylld skördefest i högsommarhett Balders hage

Lördagen den 10 september 2016 var dagen då bönder, odlare, kreativa landsbygdsföretagare och levande djur intog tätorten, dagen då landsbygden helt enkelt intog Staffanstorp!

Läs mer

Stora skördefesten i Balders hage

Lördagen 10 september kl. 10-16 är du välkommen att komma och njuta av odlarglädjen och kreativiteten på landsbygden! Möt närproducenter, ekoodlare och kreativa landsbygdsföretagare i Balders Hage, Staffanstorp.

Läs mer

Skördefest i solsken och störtregn

Hundratals personer kom till skördefesten i Balders Hage på lördagen som blev mycket lyckad trots både rejält regnrusk och värmande solsken.

Läs mer

Stor skördehelg i Staffanstorps kommun!

Helgen 5-6 september är det stor skördehelg i hela Staffanstorps kommun med Skördefest i Balders Hage och på Hvilan Utbildning, Traktorns Dag i Mossheddinge och Barnens dag i Uppåkra. Samma helg! Du hinner med alla fyra evenemangen om du vill. Kom med och njut av allt landsbygden erbjuder!

Läs mer

Stor skördefest med prisutdelning på Hvilan

Nu ska det avslöjas var den mest inspirerande trädgården finns i Staffanstorps kommun! Kom till Hvilan Utbildnings stora skördefest den 15 september. Där koras segraren i den spännande jubileumstävlingen ”Inspirerad av trädgård”.

Läs mer