Joel Toryd svensk mästare i sommarföretagande

Staffanstorps Sommarlovsentreprenör Joel Toryd lyckades tillsammans med sina lagkamrater Axel Roos, Jönköping och Ella Wiss Mencke, Helsingborg, ta hem flest poäng i helgens uppgörelse om SM för sommarföretagare.

Läs mer

Årets pristagare korade

Elin Söderberg med företaget MackBok gick segrande ut som Årets Sommarlovsentreprenör och kommunens pris på  4 000 kr. Priset ges till den som visat bäst skicklighet på att få de olika delarna i affärsplanen att samverka.

Läs mer

Sommarlovsentreprenörerna är nu färdiga att testa sina affärsidéer

Skånefestivalen i Jakriborg blir första eventet för våra nya företagare. Kom och ta del av deras varor och tjänster.

Läs mer

Kickoff för årets sommarlovsentreprenörer

Idag påbörjades utbildningen för en av kommunens satsningar på ungt företagande i projektet sommarlovsentreprenörerna. Det rikstäckande konceptet ger ungdomarna chansen att utveckla en affärsidé och driva idén under sommaren i ett övningsföretag.

Läs mer

Åter dags för unga entreprenörer

– Det är väldigt lärorikt att ta ansvar och bygga något eget, säger Monica Smidelik som är projektledare för Sommarlovsentreprenörerna.

Läs mer

Driftiga unga sommarlovsentreprenörer belönades

Hampus Christensson med företaget ”T-shirts with a Purpose” knep hem segern som Årets Sommarlovsentreprenör och kommunens pris på 4 000 kr. Priset ges till den som visat bäst skicklighet på att få de olika delarna i affärsplanen att samverka.

Läs mer