Vattenavstängning på Hästhovsvägen och Smörblommevägen i Hjärup

Tisdagen den 9 oktober kommer vattnet att stängas av på Hästhovsvägen 1 till 6 och Smörblommevägen 9 till 17 i Hjärup. Vattnet stängs mellan klockan 8 och 16 på grund av reparation på vattenledningsnätet.

Läs mer

Akut vattenläcka på Långdansvägen i Staffanstorp

Just nu tisdagen den 25 september har det inträffat en akut vattenläcka på Långdansvägen i Staffanstorp. Arbetet med läckan pågår för fullt och förhoppningen är att läckan lagas under dagen.

Läs mer

Vattenavstängning vid Stråkplan i Staffanstorp

Tisdagen den 18 september kommer vattnet att stängas av på Cellogränd, Basfiolgränd, Stråkgränd, Stränggränd, Violgränd, Alfiolsgränd, Flöjtgränd, Kornettgränd och Dirigentgränd 2 i Staffanstorp. Vattnet stängs mellan klockan 10 och 16 på grund av reparation på vattenledningsnätet.

Läs mer

Vattenavstängning vid Stråkplan i Staffanstorp

Onsdagen den 12 september och torsdagen den 13 september kommer vattnet att stängas av på Cellogränd, Basfiolgränd, Stråkgränd, Stränggränd, Violgränd och Alfiolsgränd i Staffanstorp. Vattnet stängs mellan klockan 12.30 och 16 på grund av reparation på vattenledningsnätet.

Läs mer

Akut vattenläcka vid Stråkplan

Just nu onsdagen den 29 augusti har det inträffat en akut vattenläcka på Cellogränd, Basfiolgränd, Stråkgränd, Stränggränd, Violgränd och Alfiolsgränd i Staffanstorp. Arbetet med läckan pågår för fullt och förhoppningen är att läckan lagas under dagen.

Läs mer

Vattenavstängning vid Stråkplan i Staffanstorp

Torsdagen den 30 augusti  kommer vattnet att stängas av på Cellogränd, Basfiolgränd, Stråkgränd, Stränggränd, Violgränd och Alfiolsgränd i Staffanstorp. Vattnet stängs mellan klockan 8 och 16 på grund av reparation på vattenledningsnätet.

Läs mer