Vattenavstängning i Staffanstorp

Måndagen den 17 juli kommer vattnet att stängas på grund av en vattenläcka vid Krukmakarevägen. Reparationsarbetet utförs på natten, och vattnet stängs klockan 23.00 till 02.00.

Läs mer

Vattenavstängning i Staffanstorp

Torsdagen den 1 juni kommer vattnet att stängas i Grevie. Vattnet stängs klockan 07.00 till 16.00 på grund av renoveringsarbete vid Grevievägen 44.

Läs mer

Vattenavstängning i Staffanstorp

Tisdagen den 23 maj kommer vattnet att stängas av på Södra Lundavägen i Staffanstorp. Vattnet stängs klockan 07.00 till 16.00 på grund av renoveringsarbete. Alla fastigheter på Södra Lundavägen berörs av avstängningen.

Läs mer

Vattenavstängning i Staffanstorp

Torsdagen den 18 maj kommer vattnet att stängas av på Södra Lundavägen i Staffanstorp. Renoveringsarbetet på vattenledningsnätet kommer att utföras på natten mellan klockan 23.00 och 8.00 på fredagsmorgonen.

Läs mer


 • Kommentarer


  pool

 • Blanketter


  pool

  Vill du söka barnomsorg, beställa betyg eller ansöka om bygglov? Här hittar du kommunens blanketter och här kommer du att hitta våra e-tjänster. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 23 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare ger själ och hjärta åt vår verksamhet. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »