Vattenavstängning runt Åkershus i Staffanstorp

Torsdagen den 5 april klockan 21 kommer vattnet att stängas av runt Åkershus. Vattnet stängs på grund av reparation på vattenledningsnätet. Arbetet beräknas pågå hela natten.

Läs mer

Vattenavstängning på Vikhem i Staffanstorp

Tisdagen den 20 februari kommer vattnet att stängas av på Vikhemsvägen, Taktegelvägen och Marktegelvägen i Staffanstorp. Vattnet stängs mellan klockan 8 och 16 på grund av inkoppling av ny vattenledning.

Läs mer

Vattenavstängning på Furuvägen och Hallonvägen

Fredagen den 16 februari kommer vattnet att stängas av på Furuvägen och Hallonvägen i Staffanstorp. Vattnet stängs mellan klockan 8 och 16.

Läs mer

Vattenavstängning i Staffanstorp

Måndagen den 13 november kommer vattnet att stängas av på Strindbergs väg i Staffanstorp. Vattnet stängs mellan klockan 5 och 7 på måndag morgon.

Läs mer

Vattenavstängning i Stora Uppåkra

Måndagen den 13 november kommer vattnet att stängas av på Gamla Lundavägen och Per Jöns väg i Stora Uppåkra. Vattnet stängs mellan klockan 9 och 16 på grund av reparation på vattenledning.

Läs mer

Vattenavstängning i Hjärup

Måndagen den 23 oktober kommer vattnet att stängas av i området Näktergalen i Hjärup. Vattnet stängs mellan klockan 7 och 16 på grund av byte av en brandpost.

Läs mer


 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »