Vattenavstängning i Staffanstorp

Måndagen den 4 september kommer vattnet att stängas på grund av inkoppling av ny vattenledning på Hantverksvägen. Arbetet utförs på natten, och vattnet stängs klockan 23.00 till 06.00.

Läs mer

Vattenavstängning på Kavallerivägen

Torsdagen den 31 augusti kommer vattnet att stängas på grund av en vattenläcka på Kavallerivägen i Staffanstorp. Arbetet med lagning av läckan påbörjas kl 9 och förhoppningen är att läckan lagas under dagen.

Läs mer

Vattenavstängning i Staffanstorp

Tisdagen den 22 augusti kommer vattnet att stängas av i området runt Kyrkvägen i Staffanstorp. Renoveringsarbetet på vattenledningsnätet kommer att utföras på natten mellan klockan 23.00 och 6.00 på onsdagsmorgonen.

Läs mer

Vattenavstängning i Staffanstorp

Måndagen den 17 juli kommer vattnet att stängas på grund av en vattenläcka vid Krukmakarevägen. Reparationsarbetet utförs på natten, och vattnet stängs klockan 23.00 till 02.00.

Läs mer


 • Kommentarer


  pool

 • Blanketter


  pool

  Vill du söka barnomsorg, beställa betyg eller ansöka om bygglov? Här hittar du kommunens blanketter och här kommer du att hitta våra e-tjänster. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har knappt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare ger själ och hjärta åt vår verksamhet. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »