Akut vattenläcka på Furuvägen i Staffanstorp

Just nu tisdagen den 13  februari har det inträffat en akut vattenläcka på Furuvägen 15 i Staffanstorp. Boende på Furuvägen, Granvägen och Spireavägen  är utan vatten. Arbetet med lagning av läckan pågår för fullt och förhoppningen är att läckan lagas under dagen.

Läs mer

Akut vattenläcka i Staffanstorp

Just nu måndagen den 27 november har det inträffat en akut vattenläcka på Kaprifolievägen 13 i Staffanstorp. Arbetet med lagning av läckan pågår för fullt och förhoppningen är att läckan lagas under dagen.

Läs mer

Vattenavstängning i Hjärup

Torsdagen den 2 november kommer vattnet att stängas i Hjärups centrum, detta på grund av en vattenläcka som har inträffat vid Ängslyckans förskola. Lagning av läckan kommer att utförs på natten, och vattnet stängs klockan 20.00 till 06.00.

Läs mer

Akut vattenläcka i Staffanstorp

Just nu fredagen den 22 september har det inträffat en akut vattenläcka vid Glasförgyllaren i Staffanstorp. Boende på Glasförgyllaren och delar av Industriområdet är utan vatten. Arbetet med lagning av läckan pågår för fullt och förhoppningen är att läckan lagas under dagen.

Läs mer

Akut vattenläcka i Vallby

Torsdagen den 3 augusti inträffade det en akut vattenläcka i Vallby vid Norra Vallbyvägen.

Läs mer

Akut vattenläcka i Hjärup

Just nu tisdagen den 14 mars har det inträffat en akut vattenläcka på Gamla Lundavägen i Hjärup. Boende på Gamla Lundavägen nr 3 till nr 25 samt Lommavägen 5 är påverkade av läckan.

Läs mer