Kick-off med Rickard Söderberg

När repertoaren för säsongen 2018–2019 presenteras ute i Skåne görs det med besked. Den färgstarke tenoren Rickard Söderberg är känd för att inte skräda vare sig ord eller ton, och han kommer att ta sig an spelprogrammet, såväl i det stora operahuset i Malmö som i turnéuppsättningarna, på sitt eget högst personliga sätt.

Vi vågar utlova en förtrollande kväll i musikteaterkonstens tecken, med musikaliska smakprov och vägledning, magi och upplysning, klara besked och försiktiga underrättelser. Allt i sällskap med denna mångsidiga stjärna.
Biljetterna släpps den 12 augusti.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »