Lill Lindfors i Hyby kyrka

Lill Lindfors är en av våra mest mångfacetterade och folkkära artister. Som sångerska har hon klätt väggarna med ett otal guldskivor, och hennes TV-shower har fått Montreux-rosor.

Hon har producerat flera ”One Woman Shows”, skrivit barnböcker, medverkat i revyer, musikaler, filmer och teaterpjäser. 1998 blev hon utnämnd till svensk UNICEF-ambassadör då hon har ett brinnande engagemang för utsatta barn och flickors utbildning i världen. Lills artisteri är genomlyst av sångglädje och musikalitet. Med sin värme, generositet och humor har hon genom åren skapat en publikkontakt som är unik. Lills framträdanden är präglade av frihet, lek, ödmjukhet och glädje, allt med en stark vilja till förnyelse.

Biljettpris: Olika prissättning beroende på placering. Biljetter kan endast köpas hos biljettombuden. Biljettombud: Gerti Nilsson 046-25 32 08, 0704-71 65 65, Gerty Lindén 046-25 47 66, 0708-4078 11 eller via mejl: tea.staf@hotmail.se

Buss till Hyby Kyrka kostar 60 kr. Beställs i samband med biljettbokning.

 

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »