Staffanstorps Ridsportförening firar 50 år

Lördagen den 18/8 och vi startar dagen kl 10:00 med en Veterancup. De som var aktiva i föreningen under 70-, 80-, 90- och 00-talet har ett lag vardera och kommer att möta dagens ridskoleelever i en cup på föreningens hästar. Det kommer att bli en härlig återkomst för många inom ridsporten.

Kl 14:00 blir det officiell invigning av föreningens nya hoppbana av Johan Gustafson, Sparbanken Skåne. Därefter blir det en härlig uppvisning som speglar ridsporten och hästnäringen i kommunen. Vi bjuder bland annat på riddarspel, körning, fälttävlan, voltige, dressyr, distansritt, hoppning, käpphästkadrilj, western/reining, working equitation och mycket mer. Uppvisningen pågår i ca 2 timmar.

Fritt inträde till uppvisningen och det går att köpa lättare förtäring. Vi hoppas att många kommer med cykel eller till fots eftersom det blir trångt med parkering.
För barnen finns det även andra aktiviteter såsom ansiktsmålning, ponnyridning, åka häst och vagn samt fiskedamm.

Välkomna till Ridhusvägen i Staffanstorp och fira ridsportföreningens 50 första år så det blir nya härliga 50 år.

 • Kommentarer


  pool

 • Digital anslagstavla


  pool

  Här publiceras den information som tidigare funnits på den fysiska anslagstavlan utanför rådhuset. Du finner tillkännagivanden, kungörelser, justerade protokoll med mera. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har runt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »