Öppettider på Öppna Förskolan

Händer Foto: pixabay.com

ÖPPEN FÖRSKOLA

Öppettider

Måndag 9-16 0-6 år

10.15 Sång- musikstund

14.15 Skapande verksstad/sagoväsk

Tisdag 9-14 0-1 år

10.15 Babyrytmik

10.00–12.00 barnmorskor deltar

för rådgivning och amningsstöd,jämna veckor.

Onsdag 9-16  0-6 år

10.15 Sångstund

14.30 babyrytmik/sångstund

Torsdag Stängt

Gruppverksamhet, föranmälan krävs

Fredag 9-14 0-6 år

10.15 sång- och musikstund

Fredag jämna veckor har vi gemensam matlagning, föranmälan rekommenderas

För mer information ring:

Förskollärare Åsa Åkerlund på 0703-28 02 44

 

Hoppa till navigering

Lämna en kommentar

När du väljer att kommentera så godkänner du våra riktlinjer för kommentarer och du ger ditt samtycke (enligt dataskyddsförordningen) till att kommunen behandlar dina personuppgifter.

 characters available

4 kommentarer till Öppettider på Öppna Förskolan

 1. Hej! Jag hade uppskattat info här, när öppna förskolan inte är öppen, på ordinarie öppettider. Ingen info på dörren heller, ang varför det var stängt idag. Fick åka hem med två besvikna barn idag, tyvärr. Med vänlig hälsning Anna

  1. Hej Anna,
   Vi alla här ber så mycket om ursäkt! Våra rutiner vid avvikelse från ordinarie öppettider är att meddela ut på vår hemsida, på facebook och en skylt på dörren. På grund av ett missförstånd mellan oss i personalen så skedde detta inte inför onsdagens eftermiddag. Vi är mycket ledsna och har stor förståelse för den besvikelsen det blev för er, dig som förälder som lovat barnen och för barnen som sett framemot en lekstund på Paletten.

   Med vänliga hälsningar
   Else Holm
   socialrådgivare samordnare
   Familjecentralen Paletten

 2. Hej. Jag letar efter en sång som jag skulle vilja ha med i gudstjänst för små och stora i den församling jag tjänstgör och när jag googlar kommer ni upp. Sången är Änglavingar det skulle man ha, änglavingar det skulle va bra. Jag använde den för längesedan men kommer själv bara ihåg de två första meningarna. Jag skulle vara så tacksam för tips från er vart jag kan hitta den med noter o allt. Mvh Anna Dubár, präst Skallsjö församling

  1. Hej Anna,
   I Staffanstorp har vi två Öppna förskolor, en kommunal och en som är i kyrkans regi. När jag efterforskat lite så hittade jag delar av texten om Änglavingar hos Kyrkans Öppna förskola. Här följer en mejladressen så Du kan ta kontakt med dem, med stor sannolikhet har de hela texten.

   https://www.svenskakyrkan.se/ststaffan/oppenbarnverksamhet

   Med vänliga hälsningar
   Else Holm
   Socialrådgivare samordnare
   Familjecentralen Paletten
   Staffanstorps Kommun